Seni bina Islam berdasarkan seni bina organik dan nilai Islamiah - Utaberta, Nangkula; Mohd. Tajuddin Mohd. Rasdi (Kuala Lumpur :: Dewan Bahasa dan Pustaka, 2014)
On history of Islamic architecture.
Includes bibliographical references (pages 159-173) and index.
In Malay.