Reka bentuk rumah kolonial di Malaysia - Zulkifli Hanafi; Universiti Sains Malaysia (Pulau Pinang: Penerbit Universiti Sains Malaysia bagi pihak Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan, 2000)
Colonial architecture in Malaysia.
Includes bibliographical references (p. 257-258) and index.
Keywords: Architecture, Colonial -- Malaysia; Architecture -- Malaysia