Pilihanraya atau pilihan jalanraya : cetusan minda Hishamuddin Rais. - Hishamuddin Rais (Kuala Lumpur: Kinibooks, Mkini Dotcom Sdn Bhd, 2002)
Mengumpulkan tulisan-tulisan Hishamuddin Rais dalam kolum mingguannya
Keywords: Malaysia -- Politics and government; Elections -- Malaysia