Moderat : antidot Barisan Nasional menentang politik menghalalkan cara - Mashitah Ibrahim (Kuala Lumpur: Yayasan Darling dengan kerjasama Sekretariat Ulama-Umara, Jabatan Perdana Menteri, Putrajaya, 2012)
Issues on moderation and role of Barisan Nasional in Malaysian politics.
In Malay.
Keywords: Barisan Nasional (Organization); Barisan Nasional (Organization); Moderation -- Political aspects; Political science; Moderation -- Political aspects -- Malaysia; Malaysia; Malaysia -- Politics and government