Anjung warisan (Kuala Lumpur: Creative Enterprise, 2002)
Kembali ke Ranah Siantan, menggamit rindu zaman kanak-kanak... Di sini ada nostalgia silam yang menuntut pengorbanan. Di
Bibliografi: ms. 703-705
Keywords: Malay fiction