Menjejaki sastera Melayu : pengenalan kesusasteraan Melayu dan tinjauan karya-karya Melayu klasik dan moden - Lai, Choy (Petaling Jaya, Malaysia :: Gerakbudaya Enterprise, 2015)
On history and criticism of Malay literary works.
Includes bibliographical references.
In Malay.
Keywords: Malay literature -- History and criticism