Malaysia kita : panduan dan rujukan untuk peperiksaan am kerajaan. (Selangor: International Law Book Services, 2008)
Public administration system in Malaysia
Includes bibliographical references (p. 599)
Keywords: Malaysia -- Politics and goverment